Sri, 24.07.2024. 01:00

Kreativne zimske radionice "Pod riječkim kišobranom"

Kreativne zimske radionice "Pod riječkim kišobranom"

Kreativne zimske radionice "Pod riječkim kišobranom" održavaju se tijekom drugog dijela zimskih praznika. Kroz različite aktivnosti u zatvorenom i na otvorenom prostoru djeca imaju prigodu družiti se, zabavljati, istraživati i učiti na zanimljiviji i drugačiji način te se kreativno izražavati. 

Radionice su namijenjene djeci od sedam do deset godina te su od velike koristi roditeljima koji rade te nemaju organiziranu skrb o djeci tijekom školskih praznika. Voditeljice radionica su studentice završnih godina Učiteljskog fakulteta u Rijeci.

 DOJMOVI RODITELJA: 

M. je oduševljena kvalitetno i ugodno provedenim vremenom, a posebno "tetoučiteljicom" koja je divna! Veliko hvala u moje i M. ime! (V.K.)

Moja djeca su sudjelovala na vašim radionicama. Veliko zadovoljstvo, oduševljenje s programom i curama, do te mjere da su mi rekli da ih moram zvat da se vidimo u 9. mjesecu :). Mi planiramo i slijedeće godine sudjelovat! (V.L.)

Odličan i zanimljiv program, puna dva tjedna mu je bilo interesantno i zabavno i hvala na tome :-) (A.V.)

Pozdrav! Moja djeca su provela dva super tjedna u vašoj udruzi, s vašim tetama. Sve sto mogu reći je VELIKO HVALA! Tete su bile odlične i djeca se vesele slijedećoj godini! (M.K.)

Želim Vam i dalje ovako uspješne radionice, sretnu djecu i roditelje! (P.B.)

Image

PRIJAVITE SE ZA RADIONICE "POD RIJEČKIM KIŠOBRANOM":

Ispunite obrazac (Google Forms): https://forms.gle/HggnLSoWkeLfetsP9