Sub, 02.12.2023. 04:18

Prijavite se za sudjelovanje u projektu "1 za sve"

Prijavite se za sudjelovanje u projektu "1 za sve"

Udruga "Portić" od studenog 2023. nastavlja s provođenjem novog projekta "1 za sve – psihosocijalna podrška za jednoroditeljske obitelji". Jednoroditeljska obitelj je ona u kojoj živi dijete/djeca s jednim roditeljem koji sam skrbi o djetetu/djeci i sam ga/ih uzdržava. S obzirom na suvremenu životnu situaciju i uvjete, udio jednoroditeljskih obitelji u RH u konstantnom je porastu te jednoroditeljske obitelji spadaju u rizičnu skupinu, odnosno skupinu koja ima veći rizik od siromaštva, obrazovnih problema i zdravstvenih problema uključujući i mentalno zdravlje. Slijedom navedenog, sve većem broju jednoroditeljskih obitelji nužna je besplatna psihosocijalna podrška.

Provođenjem projekta 1 za SVE pružit ćemo takvu podršku, dakle osnažiti kapacitete i roditeljske kompetencije jednoroditeljskih obitelji u nošenju sa svakodnevnim situacijama i izazovima roditeljstva kako bi roditelji postali osnaženi i samopouzdani u svojoj roditeljskoj ulozi.

Dragi roditelji jednoroditeljskih obitelji, prijavite se za sudjelovanje u grupama podrške u trajanju od 8 susreta po 90 minuta, a važno je napomenuti i da su za to vrijeme, ukoliko Vam je potrebno, organizirane kreativne radionice za vašu djecu.


PRIJAVE NA PROJEKT "1 ZA SVE":

Ispunite obrazac (Google Forms): https://forms.gle/JRg4VghQ4M6pESev7

Image