Sri, 24.07.2024. 02:41

Pridružite nam se na radionicama rukotvorina u Portiću!

Pridružite nam se na radionicama rukotvorina u Portiću!
Dragi članovi i volonteri,

U Udruzi "Portić" održavaju se kreativne radionice šivanja, pletenja, heklanja i izrade predmeta od filca. Svi koji su dosad sudjelovali u našim radionicama znaju da su to vrlo lijepa druženja tijekom kojih izrađujemo uporabne i ukrasne predmete. I ove jeseni nastavljamo s već uhodanim radionicama rukotvorina. Slobodno se pridružite našim volonterima i članovima, a sve informacije možete dobiti na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Za sve navedene radionice predznanje nije uvjet jer ove vještine možete s lakoćom svladati pod mentorstvom naših dragih voditeljica. Svi predmeti izrađeni na ovim radionicama nude se na sajmovima i prigodnim manifestacijama, a sredstva prikupljena ovim putem pomoć su u radu vaše Udruge. 
 
Raspored radionica:
- ŠIVALICE - srijedom od 17.30 - 20.00
- PLETENJE I HEKLANJE - četvrtkom od 16.00 - 18.30
- FILC - četvrtkom od 18.00 - 20.00
 
Nadamo se da će predloženi termini naći mjesto u vašim rasporedima i da ćete nam se pridružiti u velikom broju. Ako poznajete nekoga tko bi se rado pridružio na radionicama, iako nije član Udruge i/ili volonter, slobodno ga pozovite, otvoreni smo za nove članove i veselit će nas njihov doprinos našim ciljevima.