Sri, 24.07.2024. 01:26

4. natjecanje u čitanju "I ti možeš biti teta/barba pričalica"

4. natjecanje u čitanju "I ti možeš biti teta/barba pričalica"

Dragi učenici,

povodom Dječjeg tjedna pozivamo vas na naše 4. natjecanje u izražajnom čitanju proznih književnih tekstova "I ti možeš biti teta/barba pričalica". Udruga "Portić" poznata je po svojem projektu "Tete i barbe pričalice" u kojem volonteri svake večeri čitaju i pričaju priče djeci u bolnici. I ove godine voljeli bismo vidjeti kako je to kada su djeca tete/barbe pričalice. Stoga, ako volite čitati na glas, i to izražajno čitati, javite se na naše natjecanje.

Natjecanje će se u potpunosti održati virtualno pa nam vaše videouratke pošaljite na mail adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Prijave se primaju do 6. listopada 2023., a imena najuspješnijih budućih "teta i barba pričalica" objavit ćemo 16. listopada 2023.

Čitati možete isključivo prozne tekstove primjerenog dječjeg sadržaja i tematike. Birati možete samostalno ili sve prepustite vašim mentoricama ili mentorima. Uz želju da što uspješnije održimo naš čitalački susret na daljinu prilažemo Pravilnik o natjecanju, Prijavnicu za natjecanje i Suglasnost roditelja za korištenje i objavu osobnih podataka djeteta.

Pravilnik o natjecanju - pravilnik_natjecanje_u_citanju_2023.pdf
Suglasnost roditelja - suglasnost_natjecanje_u_citanju_2023.pdf
Prijavnica za natjecanje - https://forms.gle/HJSbwU3mgPMXHUCc6