Čet, 20.06.2019. 13:08
Portić i Gelsi Vidu na dar!

Povodom Dana svetog Vida, manifestacije u čast zaštitnika grada Rijeke, udruga Portić imala je od 11. do 15. lipnja štand na riječkom Korzu na kojem je prodavala rukotvorine svojih članova volontera - broševe, lutke, bookmarkere, torbe i dr.

Festival "Gledaj (u)druge 2019." u petak, 31. svibnja

Četvrtu godinu zaredom udruge iz Rijeke i okolice okupit će se kako bi pokazale da su tu s razlogom! I ove godine pripremaju za građane festival koji će se održati u i oko Omladinskog kulturnog centra Palach u petak, 31. svibnja, od 14 do 20 sati, dok će u utorak, 28. svibnja, u 14 sati kroz Razgovor ugodni u Centru tehničke kulture Rijeka (Školjić 6) pokušati odgovoriti na pitanje "Gdje smo sad i kamo idemo". Udruga "Portić" pridružit će se festivalu.

Udruga Portić sudjeluje u manifestaciji "Hrvatska volontira"

Udruga "Portić" se i ove godine uključila u manifestaciju "Hrvatska volontira" koja se od 22. do 25. svibnja održava diljem Hrvatske. Ovom se akcijom deveti put zaredom ukazuje na značaj volontiranja za razvoj suvremenog društva u kojem svaki pojedinac ima pravo i odgovornost dati svoj doprinos i u kojem se takav doprinos cijeni.

Predstavnice Portića u Beogradu!

Predstavnice Udruge Portić otputovale su u Beograd po nova saznanja iz sektora civilnog društva. Dvodnevnu radionicu o međusektorskim partnerstvima, prikupljanju financijskih sredstava i generiranju prihoda iz održivih izvora za organizacije civilnog društva organizirala je Erste fondacija u suradnji sa Smart Kolektivom.

Portić u Istri!

U subotu, 11. svibnja Udruga "Portić" organizirala je izlet za svoje članove i volontere, a ove godine otputovali smo u Istru! Na izletu smo posjetili gradiće Svetvinčenat, Grožnjan i Hum uz stručno vođenje licenciranog vodiča.

Prijavite se za Kreativne radionice "Pod riječkim suncobranom" (Grupa 2 popunjena!)

Udruga "Portić" i ovo ljeto organizira radionice za djecu u vrijeme ljetnih školskih praznika. Prijave za Kreativne radionice "Pod riječkim suncobranom" moguće su u sljedećim terminima, a moguće je prijaviti se i u više grupa:

Portić na Instagramu, otvorenje nove web stranice!

U sklopu promotivnih aktivnosti povodom proslave 10. rođendana Teta i barba pričalica, početkom svibnja 2019. Udruga "Portić" otvorila je račun na jednoj od najpopularnijih društvenih mreža u svijetu, Instagramu. Članovi udruge će na Instagramu redovito objavljivati fotografije svojih projekata i aktivnosti. Pozivamo vas da nas zapratite pod korisničkim imenom @udrugaportic, a ako još uvijek nemate svoj Instagram račun, naše objave možete pratiti na stanici: Portić u medijima

Dani otvorenih vrata udruga 2019. (poziv)

Udruga "Portić" će i ove godine otvoriti svoja vrata javnosti povodom Dana otvorenih vrata udruga. Tim povodom članovi Portića održat će radionicu rukotvorina (voditeljica: Arijana Prizmić) za sve zainteresirane, a pripremit ćemo i razne promotivne materijale o Portiću i našim novim projektima te će se svatko tko je zainteresiran moći informirati.

Arhiva vijesti 2018. godine

Arhiva vijesti Udruge "Portić" iz 2018. godine:

Arhiva vijesti 2017. godine

Arhiva vijesti Udruge "Portić" iz 2017. godine:

Arhiva vijesti 2016. godine

Arhiva vijesti Udruge "Portić" iz 2016. godine:

Arhiva vijesti 2015. godine

Arhiva vijesti Udruge "Portić" iz 2015. godine:

Arhiva vijesti 2014. godine

Arhiva vijesti Udruge "Portić" iz 2014. godine:

Arhiva vijesti 2013. godine

Arhiva vijesti Udruge "Portić" iz 2013. godine:

Arhiva vijesti 2012. godine

Arhiva vijesti Udruge "Portić" iz 2012. godine:

Arhiva vijesti 2011. godine

Arhiva vijesti Udruge "Portić" iz 2011. godine:

Udruga "Portić" obilježila "Noć knjige"

U utorak, 23. travnja u Rijeci je održana tradicionalna manifestacija "Noć knjige" na kojoj su sudjelovali i volonteri Udruge "Portić". Povod manifestaciji je Dan hrvatske knjige (22. travnja) i Svjetski dan knjige i autorskih prava (23. travnja).