Radionica "Rastimo zajedno Plus"

Pozivamo vas na prvu radionicu iz ciklusa programa radionica s roditeljima "Rastimo zajedno Plus" koji je namijenjen roditeljima djece s teškoćama u razvoju u dobi do osam godina života. Radionica će se održati u utorak, 20.01.2015. u 17.00 sati u prostoru Udruge Portić, Trg sv. Barbare 5 (1. kat), Rijeka.

Glavni cilj Programa radionica (ciklus od 11 radionica) je stvoriti poticajno i osnažujuće okruženje u kojem roditelji s voditeljicama radionica i s drugim roditeljima razmjenjuju ideje o načinima na koje žive svoje roditeljstvo, upoznaju bolje sebe kao roditelja te prepoznaju učinkovite načine kako se nositi s dodatnim opterećenjima pod kojima žive, kao i načine na koje se odnose prema svom djetetu te doznaju i za druge moguće načine odnošenja prema djetetu.

Voditeljice radionica su Sonja Pribela-Hodap i Gorana Mišćenić, psihologinje s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom i roditeljima. Prijave su obavezne i primaju se do popunjavanja grupe, a najkasnije do 20. siječnja na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., odnosno broj telefona 098/258 593.

Radionica