Nudi se posao!

Strukovna udruga "Portić" nudi posao Administratora projekta "SUPPORT – Sustavna podrška za podršku roditeljstvu" (Europski socijalni fond, operativni program 'Razvoj ljudskih potencijala' 2007. – 2013.) na puno radno vrijeme tijekom trajanja projekta (14 mjeseci). Početak rada: prosinac, 2014.

Tražimo osobu koja ima:

• Završen preddiplomski, diplomski ili integrirani sveučilišni studij
  • Iskustvo rada na sličnim poslovima
  • Dobro znanje engleskog jezika
  • Napredno poznavanje rada na računalu (MS Office paket, posebno Excel)
  • Sklonost timskom radu
  • Odgovornost i samostalnost u radu
  • Prilagodljivost

Tražimo osobu koju privlači ideja administriranja EU projekta u dinamičnoj udruzi koja se posvetila promicanju dobrobiti djece i smišljanja stalno novih načina kako osnažiti djecu i roditelje. Tražimo osobu koja će se dobro uklopiti u ekipu koja radi na različitim projektima u kojima Portić sudjeluje, zna samostalno, precizno i odgovorno voditi evidencije, tablice, izvještaje vezane uz projekte. Sa suradnicima i partnerima uključenim u projekt zna efikasno i otvoreno komunicirati. Očekujemo osobu koja je snalažljiva i zna se snaći u povremenim razdobljima gužve različitih poslova i rokova. Ako mislite da se uklapate u naša očekivanja, pošaljite svoju prijavu i životopis do 18. prosinca na e-mail adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i pridružite nam se!