Poziv roditeljima na radionicu "Rastimo zajedno"

Poštovani roditelji,

pozivamo vas na ciklus radionica za roditelje "Rastimo zajedno". Ovaj Program dio je šireg Unicef-ovog programa "Prve tri su najvažnije". Cilj mu je pružiti roditeljima podršku, znanje i vještine relevantne za pozitivno roditeljstvo, a ujedno i pomoći u ostvarivanju prava na roditeljstvo u najboljem interesu djeteta. Teorijska ishodišta ovoga programa su psihologijske spoznaje o važnosti prvih godina života za cjelokupni razvoj čovjeka, o emocionalnoj toplini, ranoj komunikaciji i stimulaciji koje su za razvoj djeteta jednako važne kao i prehrana, čistoća i higijenski uvjeti.

Program se sastoji od 11 radionica, tijekom svake radionice polaznici će dobiti pisane priloge vezane uz temu radionice. Voditeljice radionica su Sonja Pribela Hodap, psiholog, Ksenija Vičić, pedagog i Marta Viduka, pedagog, educirane za provođenje programa "Rastimo zajedno".

Program je namijenjen roditeljima čija su djeca u dobi do četiri godine, onima koji mogu odvojiti vrijeme za 11 susreta, 1x tjedno po dva sata (ponedjeljak, od 17 do 19 sati). Program je za roditelje u potpunosti besplatan, a ciklus radionica započinje u ponedjeljak, 11. studenog 2013. godine, u 17:00 sati, u prostoru Strukovne udruge za promicanje dobrobiti djece Portić, Trg Svete Barbare 5/1.

Molimo vas da svoj dolazak potvrdite na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili pozivom na broj 091/7385314. Hvala! Veselimo se zajedničkom druženju!

pozivnica