Poziv za edukaciju Brain Gym

Pozivamo vas na seminar Brain Gym za stručne suradnike na području odgoja i obrazovanja koji će voditi dr. Majda Končar, prof. defektolog, Brain Gym instruktorica i savjetnica s licencom Educational Kinesiology Foundation 1997. i 2005. iz Slovenije.

Brain Gym je program koji se sastoji od dvadesetak jednostavnih i ugodnih pokreta koji poboljšavaju vještine učenja. Sedamdesetih godina prošlog stoljeća su ga utemeljili znanstvenici i edukatori Paul Dennison i Gail E. Dennison koji su se bavili poteškoćama u učenju kod djece i odraslih. Brojna znanstvena istraživanja potvrdila su pozitivan učinak Brain Gyma na stanje opće motoričke koordinacije, na koncentraciju, pamćenje, čitanje, pisanje, jezične i matematičke vještine kao i na emocionalnu ravnotežu te smanjenje hiperaktivnosti i napetosti. Danas se Brain Gym primjenjuje u više od 80 zemalja u kojima službeni instruktori provode edukacije u školama, sportskim klubovima, bolnicama i poduzećima.

Vrijeme održavanja edukacije: 18., 19. i 20. listopad 2013.
Rok slanja prijave za seminar: 10. listopada 2013.
Rok uplate za seminar: 15. listopada 2013. godine

Kotizacija za sudionike: 1.000,00 kn
Uplata na IBAN: HR0424020061100477178 (ERSTE Bank)

Tijekom seminara organizator će osigurati stanku za kavu sa toplim napicima i stanku za ručak. Organizator ne snosi troškove ručka.

Uz ovaj poziv šaljemo Vam prijavnicu za sudjelovanje. Molimo Vas da potvrdite Vaše sudjelovanje na radionicama najkasnije do datuma navedenog u ovome pozivu i prijavnom obrascu te Vas molimo da vodite računa o ograničenom broju sudionika jer kad popunimo sva mjesta nećemo moći prihvatiti Vašu prijavu bez obzira na određeni rok.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na:
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
telefon 099 590 45 12 (Eliana Čavrak)