Volonteri udruge Portić u projektu Hrvatska volontira

Volonteri

U akciju Hrvatska volontira, kroz našu Strukovnu udrugu za promicanje dobrobiti djece „Portić“ uključilo se deset volontera. Iskoristili smo 21.9.2012. i za službeni početak novog volonterskog ciklusa u projektu „Pripovjedač/ica priča u Dječjoj bolnici Kantrida“ te su stoga dvije volonterke provele večer kao Tete Pričalice, a koordinatorica volontera je bila u prostoru Udruge kako bi zainteresiranima pružila informacije o edukaciji za nove volontere, koja će se održati 9., 10. i 11. listopada ove godine. Ostalih sedam volontera u prostorijama Udruge je održavalo radionicu/igraonicu za djecu, gdje smo, prema njihovim interesima, crtali, čitali, svirali na udaraljkama i igrali se različitim kockama. Dio naljepnica „Budi promjena! Volontiraj!“ podijelili smo posjetiteljima i našim budućim volonterima. U nastavku su četiri fotografije koje pokazuju veselu atmosferu u našoj Udruzi tijekom obilježavanja akcije "Hrvatska volontira".