Dječji tjedan

Tijekom Dječjeg tjedna Strukovna udruga za promicanje dobrobiti djece - Portić će promovirati svoje redovne aktivnosti, programe i projekte za djecu i mlade.

02. i 03. listopada 2012., od 10 do 11 sati u prostoru Udruge organiziramo „Igraonice za mame i bebe“ (uz mame, pozivamo i bake i bebe, tate i bebe te djedove i bebe). Iskaz interesa i prijava do 01.10.2012. na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

04. i 05. listopada 2012., od 10 do 12 sati u prostoru Udruge organiziramo „Igraonicu i pričaonicu u Portiću“ za djecu predškolske dobi, koja nisu polaznici vrtića. Iskaz interesa i prijava do 03.10.2012. na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

U Dječjem tjednu nastavljamo s provođenjem Projekta Pripovjedač/ica priča u Dječjoj bolnici Kantrida, time djeci pružamo ugodu druženja s bajkom, pričom, slikovnicom i interaktivnim igrama te im na taj način osiguravamo psiho-socijalnu podršku.