Dječji tjedan: Radionice u Portiću

Udruga za promicanje dobrobiti djece „Portić“ povodom Dječjeg tjedna organizira nekoliko radionica namijenjenih djeci.

U subotu, 8.10.2016. od 10 do 12 sati održat će se RADIONICA „ČUDNOVATA PRIČA O BOJAMA“ (Mjesto: Trg sv. Barbare - u slučaju lošega vremena održat će se u prostorijama Portića, Trg sv. Barbare 5/1) namijenjena djeci od 6 godina nadalje, a prijave se primaju na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

U nedjelju, 9.10. od 11 do 12 sati u suradnji s plesnim studiom FLASHDANCE UNIT održat će se radionica ZAPLEŠIMO ZAJEDNO na Trgu sv. Barbare namijenjena djeci svih uzrasta - ODGOĐENO

U srijedu, 12.10. od 17 do 18.30 sati održat će se INTERAKTIVNA PRIČAONICA u Udruzi Portić, Trg sv. Barbare 5/1, namijenjena djeci od 5 godina nadalje, a prijave se primaju na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..