Još jedan novi ciklus radionica "Rijeka podrške - Rastimo zajedno" i "Rastimo zajedno plus"

Udruga Portić u suradnji s partnerima "Centrom za socijalnu skrb – Obiteljski centar" i "Centrom za podršku roditeljstvu Zagreb" i ove godine organizira ciklus radionica "Rijeka podrške - Rastimo zajedno" namijenjenih roditeljima predškolske djece. Riječ je o 11 radionica koje imaju za cilj osnažiti roditelje da u poticajnom okruženju zajedno s voditeljicama radionica i drugim roditeljima razmjenjuju ideje o načinima na koje žive svoje roditeljstvo. Radionice su namijenjene svim roditeljima predškolske djece, a prioritet će imati roditelji koji svoje roditeljstvo ostvaruju u otežanim uvjetima. Polaznici će moći bolje upoznati sebe kao roditelja te prepoznati učinkovite načine kako se nositi s dodatnim životnim poteškoćama uz roditeljstvo koje je samo po sebi zahtjevno.

Voditeljice radionica su Nina Vela-Vrabec i Ksenija Vičić, pedagoginje s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom i roditeljima. Prijave su do 10 siječnja na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na broj telefona: 091 514 82 68

Prva radionica će se održati 12. siječnja u 10 sati u prostorijama Obiteljskog centra.

Radionice "Rastimo zajedno plus" namijenjene su roditeljima djece s teškoćama u razvoju. Glavni cilj ciklusa od 11 radionica jest stvoriti poticajno okruženje u kojemu će polaznici moći bolje upoznati sebe kao roditelja te prepoznati učinkovite načine kako se nositi s dodatnim opterećenjima kao i načine na koje se odnose prema svom djetetu.
Prijave su obavezne, primaju se do popunjavanja grupe, a najkasnije do 10. siječnja. Voditeljice su Sonja Pribela – Hodap i Gorana Mišćenić, psihologinje s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom i roditeljima. Prijave na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
odnosno brojeve mobitela: 099 569 5247 i 098 258 593

Program financira Ministarstvo socijalne politike i mladih RH, radionice su za roditelje besplatne.