Natječaj za posao u Portiću!

Udruga za promicanje dobrobiti djece "Portić" traži djelatnika na radnom mjestu ADMINISTRATOR PROGRAMA NA ODREĐENO radno vrijeme.

Pristupnici moraju ispunjavati sljedeće uvjete:
- biti mlađi od 30 godina
- imati VSS društvenog ili humanističkog usmjerenja
- poznavati rad u paketu MS OFFICE

Svi zainteresirani mogu svoju molbu i životopis poslati na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. do 20. prosinca 2017. godine.

Davorka Vidić volonterka godine!

Povodom Međunarodnog dana volontera, naša volonterka Davorka Vidić dobila je nagradu za Volonterku godine. Dodjelu nagrade organizirala je udruga Smart u suradnji s Primorsko-goranskom županijom i Gradom Rijekom! Čestitamo, Davorka!

Davorka Vidić

Portić na Božićnom sajmu na Korzu!

Udruga za promicanje dobrobiti djece "Portić" sudjeluje na Božićnom sajmu od 4. do 10. prosinca 2017. godine. Nalazimo se u kućici broj 1 na Korzu (ispred zgrade bivše pošte), od 10 do 20 sati. Svi proizvodi su rukotvorine naših volontera, a prihod od prodaje namijenjen je održavanju projekta Pripovjedač/ica priča za laku noć - Tete i barbe pričalice koji se provodi u Dječjoj bolnici Kantrida.

Sajam

SVAŠTARAONICA – Kreativne radionice za djecu

Svaštaraonica

Udruga za promicanje dobrobiti djece „Portić“ organizira kreativne radionice za djecu mlađeg školskog uzrasta (do 5. razreda). Radionice će započeti u četvrtak, 9. studenoga 2017. godine, a održavat će se u prostoru Udruge Portić (Trg svete Barbare 5/I), jednom tjedno od 18.00 do 19.30 sati.

Radionice su usmjerene na poticanje kreativnosti i kreativnog izražavanja, a polaznici će imati priliku okušati se u različitim tehnikama, od likovnog izražavanja (crtanje, slikanje, modeliranje glinom i plastelinom, kolažiranje i sl.), izrađivanja rukotvorina do dramskog iskaza (kreiranje igrokaza). U „Svaštaraonici“ će djeca, kroz zabavu i druženje, usvojiti brojna nova znanja i vještine, osloboditi maštu i kvalitetno provesti slobodno vrijeme.

Prijaviti se možete svakoga radnog dana iza 16:00 sati na 091 892 7900 (Marina) ili na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., a prijave su otvorene do popunjenja mjesta.

Članice Udruge Portić na Kanalu RI

Članice Udruge "Portić" Maja Opašić, Tamara Milovanović i Arijana Prizmić gostovale su u emisiji "Civilno društvo" Kanala RI i predstavile projekte udruge. Emisiju možete pogledati na donjem linku:

More Articles...