Seminar za nove volontere - Pripovjedač/ica priča za laku noć

Udruga za promicanje dobrobiti djece "Portić" organizira seminar za nove volontere u programu "Pripovjedač/ica priča za laku noć" poznate kao Tete i barbe pričalice. Seminar će se održati 6., 7. i 8. ožujka 2018. Pozivamo zainteresirane volontere da se prijave slanjem prijavnice koja je dostupna na ovom linku: http://udruga-portic.hr/images/dokumenti/volonter.doc

I ti možeš uljepšati nečije snove! Postani teta/barba pričalica u Dječjoj bolnici na Kantridi!

"I ti možeš uljepšati nečije snove"

Torbe 1

Manifestacija „I ti možeš uljepšati nečije snove“ organizirana je povodom Međunarodnog dana volontera te nadolazećih božićno-novogodišnjih blagdana. Tijekom manifestacije zaslužnim su volonterima, članovima udruge i suradnicima, uz prigodne riječi zahvale, uručene torbe sa sloganom projekta „Pripovjedač/ica priča za laku noć“ koji glasi „I ti možeš uljepšati nečije snove“. Torbe, koje će našim volonterima olakšati nošenje knjiga od knjižnice do bolnice, šivali smo u suradnji s Udrugom Kamensko, a na taj smo način podržali samu udrugu te rast društvenog poduzetništva. Nakon službenog dijela manifestacije, nastavljeno je druženje s volonterima uz domjenak.

Torbe2

Torbe 3

Natječaj za posao u Portiću!

Udruga za promicanje dobrobiti djece "Portić" traži djelatnika na radnom mjestu ADMINISTRATOR PROGRAMA NA ODREĐENO radno vrijeme.

Pristupnici moraju ispunjavati sljedeće uvjete:
- biti mlađi od 30 godina
- imati VSS društvenog ili humanističkog usmjerenja
- poznavati rad u paketu MS OFFICE

Svi zainteresirani mogu svoju molbu i životopis poslati na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. do 20. prosinca 2017. godine.

Davorka Vidić volonterka godine!

Povodom Međunarodnog dana volontera, naša volonterka Davorka Vidić dobila je nagradu za Volonterku godine. Dodjelu nagrade organizirala je udruga Smart u suradnji s Primorsko-goranskom županijom i Gradom Rijekom! Čestitamo, Davorka!

Davorka Vidić

More Articles...